Tot a punt per l’edició de 2023 del Castalloween de Bellaterra

Amb l’arribada de la tardor són molts i moltes que esperen l’últim dia d’octubre per a celebrar la festa més famosa d’aquestes dates: per uns és la tradicional Castanyada, per altres l’anglosaxó Halloween. Enguany la Unió de Veïns torna a proposar activitats perquè petits i grans gaudeixin d’aquesta jornada de celebració amb el Castalloween 2023 de Bellaterra, que vol sumar el millor de cada tradició.

 

De la mà de l’EMD de Bellaterra i el Grup Escolta Bellaterra, les activitats permetran que menuts i no tan menuts puguin gaudir de la festa en comunitat durant els dies 30 i 31 d’octubre. Els actes es repartiran entre la tarda del dilluns 30 d’octubre i el vespre de dimarts 31, fins a la mitjanit.

 

Cartell Castalloween 2023

Cartell Castalloween 2023

 

Concretament, el dilluns 30 d’octubre es durà a terme un taller de decoració de la sala principal del Centre Cívic de Bellterra. A més, hi haurà un taller de manualitats per confeccionar bosses per la recollida de llaminadures per celebrar el Halloween a càrrec de la Bea Quezada. Ambdues activitats es duran a terme al Centre Cívic de Bellaterra, a la plaça Maragall número 4 de 17 a 19.15 h.

 

El dimarts 31, per la seva banda, serà el dia amb més festivitats amb la Ruta de Halloween, organitzada pel grup de Famílies de Bellaterra, que es desplaçarà pels carrers del poble. De 21 a 22 h, se celebrarà un espectacle de màgia a càrrec de Maximiliano Stia, i tot seguit, a les 22.15 h es representarà un sketch sorpresa del grup de teatre La Cadira, dirigit per Roger Pallàs, per a celebrar la màgica nit de Halloween. A les 22.30 h i fins les 00.30 h es desenvoluparan les activitats finals del Castalloween 2023: un sopar tipus bufet amb temàtica spooky, aportat per diferents famílies del poble i amb la col·laboració del Grup Escolta Bellaterra; l’àpat serà amenitzat per DJ Paco Tilla, amb música per fer esgarrifar de tots els temps. Totes les activitats, amb excepció de la ruta, se celebraran al Centre Cívic.

 

Totes les activitats implicaran una aportació solidària de 5 euros, que servirà per a mantenir les activitats en el temps i poder reeditar el Castalloween en el futur.

 

No hi falteu! Us hi esperem!

Read More